Kontakt

Knjiga Put umetnika

Dva puta sam prošla kroz ceo proces, jednom sama, drugi put u grupi, a uskoro ću i treći put, počev od marta 2022. Knjiga se ne čita, ona se radi. Verujem da donosi čuda, ako zaista kreneš u akciju. Stojim ti na raspolaganju za sva pitanja u vezi knjige i rada na sebi na ovaj način.

Lični rast i razvoj

Za 42. rođendan poklonila sam sebi devetomesečni program Živi Radi Voli Sonje Dakić. Lično sam iskusila šta znači podrška zajednice i ruka na ramenu sjajnog mentora. Verujem u umrežavanje i razmenu i uvek ću sa tobom da podelim svoje kontakte i budem podrška na tvom putu.

Marketing

Osam godina sam radila u marketingu nemačke korporacije Knauf, a potom sam godinama razvijala kako svoje, tako i profile na društvenim mrežama manjih firmi i startapova. Vidljivost na mrežama je tema o kojoj mogu da pričam satima. Zato me slobodno pitaj sve što te zanima.

Roditeljstvo

Godine 2022. proslavljam prvu deceniju najlepše i najzahtevnije uloge u svom životu. Mama sam desetogodišnje Lune i četvorogodišnjeg Vuka. Sve što mogu da pomognem savetom ili kontaktima, budi slobodna da me pitaš. Jer, i privikavanje na vrtić je jedno putovanje heroja.

Bliski susreti

U stalnoj sam potrazi za inspirativnim pričama naših savremenica sa kojima razgovaram u Bliskim susretima. Javi mi ako imaš preporuku ili želiš da ti podeliš svoju priču. Kroz razgovore prikupljam građu za knjigu koja ima za cilj povećanje vidljivosti žena u savremenom društvu kroz primere kreativne prakse.

Piši mi ako imaš neko pitanje, ideju, komentar, predlog.
Hajde da vidimo kako možemo da stvaramo zajedno.